Over Saar

saar-weber-lichaamsgericht-coach-trainer-burnout-stressIk ben Saar Weber, nieuwsgierig naar wat WERKT voor JOU. Ik verdiep me graag in de relatie die je hebt met jezelf. Ik geloof namelijk dat het versterken van het contact met jezelf, de sleutel is voor een liefdevol, energiek en succesvol leven. Daarnaast is de relatie die je hebt met jezelf, een goede voorspeller van de relatie die je hebt met anderen.

Het is mijn passie mensen te bewegen vanuit plezier en enthousiasme. Ik geloof dat je dan vanzelf de juiste richting op beweegt. Ik geniet ervan vanuit een holistische visie naar de mens te kijken. We bezitten over talloze mogelijkheden om onszelf te beïnvloeden en te genezen.

Mijn stijl van coaching heeft een speels, doortastend en daadkrachtig karakter. Ik vind het belangrijk dat het contact tijdens de coaching oprecht en vrij is. Eerlijk naar jezelf kijken is spannend. Vandaar dat ik coach op basis van vertrouwen, veiligheid en vrijheid.

Ik heb psychologie gestudeerd en jaren als organisatie adviseur gewerkt. De laatste 10 jaar heb ik vooral gewerkt als Leiderschap Coach, Speech Coach en Burn-out Coach.

Neem vooral CONTACT op!