Over Saar


saar-weber-lichaamsgericht-coach-trainer-burnout-stressIk ben Saar Weber, nieuwsgierig naar wat jou beweegt. Ik verdiep me graag in de relatie die je hebt met jezelf. Ik geloof namelijk dat het versterken van het contact met jezelf, de sleutel is voor een liefdevol, energiek en succesvol leven. Daarnaast is de relatie die je hebt met jezelf, een goede voorspeller van de relatie die je hebt met anderen.

Het is mijn passie mensen te bewegen vanuit plezier en enthousiasme. Ik geloof dat je dan vanzelf de juiste richting op beweegt. Ik geniet ervan vanuit een holistische visie naar de mens te kijken. We bezitten over talloze mogelijkheden om onszelf te beïnvloeden en te genezen. Werken vanuit wat er in ons lichaam zich aandient, is werken met wat er op dit moment aanwezig is.

Mijn stijl van coaching heeft een speels, doortastend en daadkrachtig karakter. Ik vind het belangrijk dat het contact tijdens de coaching oprecht en vrij is. Eerlijk naar jezelf kijken is spannend. Vandaar dat ik coach op basis van vertrouwen, veiligheid en vrijheid.

Ik heb psychologie gestudeerd en jaren als organisatie adviseur gewerkt. Op den duur wilde ik terug naar mijn roots en heb ik mij verder geschoold tot lichaamsgericht therapeut/ coach. De combinatie tussen het mentale, emotionele en fysieke maakt dat de we in de therapie snel tot de essentie komen! 

Ben je geïnspireerd? Vraag een Gratis intake gesprek aan.