Testimonials

“Saar is een warme persoonlijkheid bij wie ik me meteen thuis voelde. Saar is geboren voor haar vak, wat ze met veel liefde en toewijding beoefent. Zonder oordeel luistert ze aandachtig en werd ik gehoord. Ze wist de juiste oefeningen toe te passen om enerzijds uit te zoeken waar bepaalde gevoelens of belevingen vandaan kwamen en anderzijds om mij weer bij mijzelf te brengen. In korte tijd wist Saar bij mij duidelijke resultaten te behalen. Bij Saar voelde ik me veilig en ik vertrouw haar volledig.”


“Bij Saar heb ik niet alleen geleerd om mijn grenzen aan te geven maar ook leren voelen in mijn lichaam wat er aan de hand is. Doordat we dat samen hebben uitgevonden kon ik zelf erg goed aan mezelf werken en thuis de oefeningen doen die ik van Saar heb meegekregen. Al gauw merkte ik dat ik de lichaamsgerichte therapie heel goed bij mij vond passen en heeft Saar mij geholpen met het herkennen van allerlei signalen van mijn lichaam en heb ik geleerd om hiernaar te handelen. Het is dus niet alleen praten maar ook echt werken aan jezelf.”


“Ik heb Saar leren kennen als een sensitieve vrouw, krachtig en invoelend. Saar is een coach die doorpakt waar het moet en zachtheid meegeeft waar het nodig is. Ik heb haar ervaren als een goedlachse, vrolijke, inspirerende vrouw. Ze is iemand die je leert de touwtjes weer in handen te nemen als je merkt dat je die even kwijt was geraakt. Dat geeft kracht en moed om je eigen proces weer aan te gaan.”


“Saar staat met oprechte interesse stil bij alles wat er in mij leeft. Door haar wezenlijke en liefdevolle aanwezigheid creëert ze een sfeer waarin ik me kan ontspannen en vol vertrouwen over kan geven aan het proces, dat zij vaardig begeleidt.”


“Saar geeft je het gevoel dat je volledig jezelf kan zijn. Ze straalt een positieve energie uit die ze hanteert in haar coaching. Ik vind rust bij haar.”


“Saar is een rustige, invoelende coach. Ze geeft je een gevoel van veiligheid en begeleidt je goed in je proces.”